Privatnost podataka

Privatnost podataka

Vaša privatnost i podaci o Vama vrlo su nam važni.

Vaše osobne informacije koristit ćemo isključivo unutar tvrtke kako bi Vam pružili što kvalitetniju uslugu ili Vas informirali o traženim temama. Vaše podatke nećemo proslijediti trećim stranama izvan kompanije, osim uz Vašu suglasnost, kad je to potrebno kako bi Vam pružili kompletnu uslugu ili u potpunosti odgovorili na upit.
Klub 119 brigade posvećuje punu pažnju zaštiti Vaše privatnosti i podataka. Ova Izjava o privatnosti odnosi se na Web stranice Klub 119 brigade i definira načine prikupljanja i korištenja Vaših podataka. Služeći se stranicama tvrtke Klub 119 brigade suglasni ste s našim praksama prikupljanja i korištenja podataka.

Prikupljanje osobnih podataka

Pri posjeti bilo kojih stranica koje je registrirala i koje uređuje tvrtka Klub 119 brigade sa svrhom pretraživanja podataka koje one sadrže, to činite anonimno, osim ako ne odlučite dati nam podatke o sebi. Ako pri posjeti stranica ne činite ništa osim pregledavanja stranica, tj. samo čitate stranice, pregledavate slike ili "skidate" podatke bez odavanja osobnih podataka, automatski ćemo prikupiti i pohraniti podatke o Vašoj posjeti. Ovi podaci Vas osobno ne identificiraju. Automatski se prikupljaju informacije o računalnom sustavu (hardveru i softveru) koje mogu uključivati vašu IP adresu, vrstu pretražnika koji koristite, naziv domene s koje pristupate našim stranicama, vrijeme pristupa i stranice na kojima se zadržavate. Ako ste na naše stranice došli pomoću linka s drugih stranica,adresu tih stranica i pojam koji ste koristili za pretraživanje će nam biti poznati.
Ove podatke koristimo isključivo za potrebe pružanja optimalne usluge svakom korisniku te za izradu statistika posjećenosti naših Web stranica. Statističke podatke koristimo da bi stranice učinili korisnijim za posjetitelje, na primjer ocjenjujući koji su podaci najviše i najmanje zanimljivi posjetiteljima te da bi utvrdili specifikacije tehničkog dizajna stranica i ocijenili kvalitetu sustava i problematična područja.
Ukoliko ste nam odlučili postaviti pitanje ili uputiti komentar preko e-mail poruke ili obrazaca dostupnih na stranicama te ste nam tako dali svoje ime i e-mail ili poštansku adresu, povjerene podatke koristit ćemo da bi odgovorili na Vaše pitanje ili komentar te Vas kontaktirali vezano uz usluge za koje ste pokazali interes.
Osim ako to drugačije ne odredite, prikupljene podatke koristit ćemo samo u svrhu odgovaranja na Vaš upit ili komentar te kontaktiranja vezano uz usluge za koje ste pokazali interes.
Ukoliko ste nam svoje podatke dostavili putem nekog od dostupnih obrazaca, Vaše ćemo podatke koristiti samo da bi ispunili zahtjev specificiran u tom obrascu i da bi Vas kontaktirali vezano uz usluge na našim stranicama za koje ste pokazali interes.
Vaše osobne podatke nećemo proslijediti trećim stranama, privatnim organizacijama, trgovačkim ili drugim, osim da bi ispunili narudžbe ili proslijedili Vaš upit ili ako to nije drugačije određeno na posebnom obrascu. Od ovih pravila isključuju se slučajevi navedeni u Opaski o sigurnosti pod Uvjetima korištenja.
Ne preuzimamo odgovornost za načine prikupljanja i korištenja Vaših informacija na stranicama koje nisu pripadajuće stranicama registriranim i uređivanim od tvrtke Klub 119 brigade, a na koje se dalje spajate s naših stranica.

Korištenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristimo kako bi Vam pružili informacije i usluge koje ste zatražili putem naših stranica. Vaši osobni podaci mogu biti iskorišteni unutar tvrtke Klub 119 brigade i da bi Vas informirali o ostalim proizvodima i uslugama iz naše ponude ili ponude naših podružnica. Podaci mogu biti iskorišteni i kako bi Vas kontaktirali prilikom ispitivanja mišljenja o našim uslugama kao i potencijalnim novim uslugama.
Tvrtka Klub 119 brigade ne prodaje, iznajmljuje ili posuđuje podatke trećim stranama. Moguće je da ćemo Vas povremeno kontaktirati u ime vanjskih partnera, vezano uz njihovu specifičnu ponudu proizvoda i usluga za koje vjerujemo da bi Vas mogli zanimati, ali ni tada Vaši osobni podaci neće biti otkriveni partnerima van tvrtke.
Iznimno, Klub 119 brigade mogu Vaše osobne podatke podijeliti s pouzdanim partnerima koji pomažu u izvršavanju specifičnih dijelova poslovanja – vrše statističke analize, distribuiraju poštu ili elektroničku poštu u naše ime, pružaju korisničku podršku ili vrše isporuku dobara, ali su takvi vanjski partneri obvezni zadržati Vaše podatke povjerljivima.
Tvrtka Klub 119 brigade nema interesa koristiti ili otkrivati osjetljive osobne podatke poput rase, nacionalnosti, religijske pripadnosti ili političkih nazora, bez Vaše izričite dozvole.
Tvrtka Klub 119 brigade prati stranice i teme koje korisnici posjećuju unutar naših web stranica s ciljem prepoznavanja najzanimljivijih tema i usluga. Takvi se podaci koriste kako bi dodatno prilagodili sadržaj i oglase specifičnim interesima korisnika.
Osobne podatke korisnika/posjetitelja web stranica, tvrtka Klub 119 brigade otkrit će bez prethodne najave i dozvole, isključivo u situacijama kada to zahtijeva zakon ili u dobroj vjeri da je takav postupak opravdan kako bi: (a) se uskladila s odredbama zakonskog procesa ili uskladila s pravnim postupkom koji je u tijeku nad tvrtkom ili stranicama tvrtke Klub 119 brigade; (b) zaštitila i obranila prava ili vlasništvo tvrtke Klub 119 brigade; i, (c) u vanrednim okolnostima zaštitila osobnu sigurnost korisnika trvtke Klub 119 brigade ili javnosti.

Personalizacija stranica (korištenje cookieja/kukija)

Web stranice Klub 119 brigade koristi kukije kako bi Vam pomogle prilagoditi sadržaj stranica osobnom ukusu i interesima. Kuki je tekstualna datoteka koju na disk Vašeg računala sprema poslužitelj na kojem se nalaze web stranice. Kuki ne može učitati bilo koji drugi podatak s Vašeg diska, prenositi računalne viruse ili otkriti Vašu adresu elektroničke pošte. Kukiji se jedinstveno dodjeljuju svakom korisniku i može ih pročitati samo web poslužitelj koji ih je i dodijelio.
Jedna od osnovnih funkcija kukija je pogodnost štednje vremena. Na web stranicama kukiji se koriste da bi na siguran način pohranili korisničko ime i lozinku posjetitelja, kućnu adresu, da bi se personalizirale web stranice, utvrdili dijelovi web stranica koji se češće posjećuju ili upamtio odabir artikala u "potrošačkoj košarici".
Kao korisnik, imate mogućnost prihvatiti ili odbiti korištenje kukija. Ukoliko ste svoj internetski pretraživač tako konfigurirali, bit ćete upozoreni prilikom svakog zapisa kukija na Vaše računalo, a svoj pretraživač možete konfigurirati i na način da se onemogući zapisivanje kukija.

Sigurnost osobnih podataka

Klub 119 brigade štiti Vaše osobne podatke od neautoriziranog pristupa, korištenja ili objavljivanja. Vaši osobni podaci preuzimaju se u sigurnom i kontroliranom okruženju. Kada putem web stranica dostavljate osobne informacije (npr. broj kreditne kartice), takva komunikacija zaštićena je kodiranjem, npr. Secure Socket Layer (SSL) protokolom.
Jednom pohranjeni, svi podaci o našim korisnicima, ne samo oni osjetljivi, ograničeni su na upotrebu samo u našim uredima. Pristup takvim osjetljivim podacima dozvoljen je samo zaposlenicima kojima su takvi podaci potrebni za obavljanje posla.
Nažalost, ni jedan internetski prijenos podataka ne može biti zajamčeno 100% siguran. Stoga, usprkos našim naporima da zaštitimo Vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti za sigurnost podataka koje nam prenosite. Sve podatke prenosite na vlastitu odgovornost. Kad dobijemo Vaše podatke učinit ćemo sve što je u našoj moći da osiguramo njihovu sigurnost u našim sustavima.

Obavijest o izmjenama Izjave

Moguće je da će povremeno dolaziti do izmjena Izjave o sigurnosti, kako bi se ona uskladila s važećom poslovnom praksom tvrtke, kao i povratnim informacijama od korisnika. Sve izmjene naše Izjave o privatnosti bit će objavljene ovdje kako biste u svakom trenutku bili obaviješteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.

Kontakt informacije

Za sadržaj informacija, dizajn i organizaciju web stranica, odgovorna je tvrtka Klub 119 brigade Pozivamo Vas da svoje komentare i primjedbe šaljete na e-mail adresu klub119brigade@gmail.com.
Ukoliko smatrate da Klub 119 brigade ne postupa sukladno ovoj Izjavi, molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu klub119brigade@gmail.com
Učinit ćemo sve što je u našoj moći i poslovno opravdano kako bi u najkraćem roku utvrdili i uklonili problem.